DARICA’NIN EN KRİTİK MAÇI

DARICA’NIN EN KRİTİK MAÇI

  Darıca’da Çorum’da 8 maçtır kaybetmiyor. Pazar günü Darıca ilçe stadında kozlarını paylaşacak olan iki takımın maçı nefes kesecek....

 

 

Darıca’da Çorum’da 8 maçtır kaybetmiyor. Pazar günü Darıca ilçe stadında kozlarını paylaşacak olan iki takımın maçı nefes kesecek. Kazanan takım üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracak.

 

8 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

3.ligde son oynadıkları 8 maçta mağlubiyet almayan iki takımdan,  Çorum Belediyespor son yenilgisini ligin 7.haftasında kendi sahasında Elibol Sandıklıspor’a karşı 2-1’lik skorla almıştı. Aynı haftada Darıca Gençlerbirliği sahasında Manavgat Evrenseki’ye 2-0 kaybetmişti. O haftadan sonra müthiş bir yükseliş yakalayan iki takımda çıktıkları 8 maçta da rakiplerine boyun eğmediler. Darıca Gençlerbirliği 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik aldı. Çorum Belediyespor ise çıktığı 8 maçın 5 ni kazanırken 3 maçtan beraberlik ayrıldı.

 

ÇORUM GÜÇLÜLERİ YENİYOR

 

İlginç tesadüftür ki Çorum Belediyespor,  temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yenildiği Düzyurtspor, Yeni Aksaray ve Manavgat takımlarını yendi. Son haftaların en formda ekiplerinden biri olan Çorum Belediyespor dikkat edilmesi gereken formda bir ekip konumunda. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.