Darıcalılardan görkemli gece

Darıcalılardan görkemli gece

Darıca Belediyesi 10.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Darıcalılar Dernek Gecesi ile devam ederken, gecede sahne alan TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz müthiş konseriyle Darıcalılara müzik ziyafeti verdi.

1-046.jpg2-099.jpg4-030.jpg6-011.jpg

Darıca Belediyesi 10.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması’nda önceki  akşam Darıcalılar Derneğinin etkinliği vardı.

Program öncesi Darıcalılar Dernek Yönetimi ilçe protokolünü yemekte ağırlarken, program TRT Sanatçısı Talat Er konseriyle başladı. Darıcalılar Dernek Başkanı Aydın Özdinçer programda yaptığı selamlama konuşmasında, “böyle güzel bir etkinlikte ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz, Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’a ilçemizde düzenlediği bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

KARABACAK KONUŞMA YAPTI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasına geceye katılan herkesi selamlayarak başlarken, “Bu akşam doyduğumuz şehrimiz Darıca’dayız. Bir Gönül Birlikteliği olan Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Programımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu gece bir çok kültürden insana ev sahipliği yapan kültür mozaiği, çok renkli bir şehir, hepimizin ortak şehri Darıca’dayız. Biz Türkiye’ye sevdalıyız diyor, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. ”diyerek konuşmasını tamamladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise konuşmasında Darıca’da bütün kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederek, herkese iyi eğlenceler diledi.

MÜZİK ZİYAFETİ

Konuşmaların ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ünlü senarist Birol Güven’e geceye katkılarından dolayı bir plaket takdim ettiler. Konuşmaların ardından TRT Sanatçısı Ayşe Ekiz muhteşem konseriyle Darıcalılara müzik ziyafeti verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.