Darıcalı Muhtarlar, Kaymakam Ateş'e "veda" dedi

Darıcalı Muhtarlar, Kaymakam Ateş'e "veda" dedi

 İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Trabzon'un Ortahisar Kaymakamlığı’na atanan Darıca Kaymakamı Osman Ateş için veda ziyaretleri sürüyor.  Darıca...

 

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Trabzon'un Ortahisar Kaymakamlığı’na atanan Darıca Kaymakamı Osman Ateş için veda ziyaretleri sürüyor.  

Darıca Muhtarlar Derneği yönetimi, Kaymakam Osman Ateş'i makamında ziyaret etti, ziyarette duygusal anlar yaşandı.  Burada bir konuşma yapan Kaymakam Osman Ateş, meslekleri gereği kısa aralıklarla farklı yerlerde çalışmak zorunda olduğunu söyledi. 

"5 yıl önce kurucusu olduğum Darıca'daki görevime başlarken tüm iş ve hizmetlerimizi hak ve hakkaniyet ölçüsünde, adalet prensiplerine uygun olarak yerine getirmeye, hiç kimseyi dışlamadan devletimizin hoşgörüsünü, bütünlüğünü kişilerin menfaatlerinden ziyade kamu yararını ön planda tutarak görevimizi yapmaya azami gayret ettik. Siz mesai arkadaşlarıma benimle beraber bu onurlu hizmet görevini sürdürdükleri için teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Ateş, en kısa zamanda ayrıca muhtarları en kısa zamanda Trabzon'a beklediğini de ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.