Darıcalı asker ölü bulundu!

Darıcalı asker ölü bulundu!

 Hatay'ın İskenderun’da vatani görevini yapan 25 yaşındaki Darıcalı Metehan Karabağ çarşı izni sırasında girdiği denizde boğularak yaşamını...

 

Hatay'ın İskenderun’da vatani görevini yapan 25 yaşındaki Darıcalı Metehan Karabağ çarşı izni sırasında girdiği denizde boğularak yaşamını yitirdi. Karaboğa'nın Darıca yaşayan ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Çevre sakinlerinin denizde bir ceset gördüğünü polise bildirmesinden sonra çıkarılan kişinin İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı'nda vatani görevini yapan Metehan Karabağ olduğu tespit edildi. Metehan Karabağ'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Akşam saatlerinde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Kışla Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Sefa Bal, Metehan Karabağ'ın Darıca Nene Hatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Iraz Kadın Sokak'taki evine gelerek acı haberi verdi. 2 çocuk annesi Birgül ile baba Bilgin Karabağ, askerliğinin bitmesine 2 ay kalan oğullarının ölüm haberi ile yıkıldı. Darıcalı askerin bugün Darıca’da toprağa verilmesi bekleniyor. Öte yandan Darıca Belediyesi ise Şehirler ve Kültürler kaynaşması programında; Amasyalılar Gecesi ile birlikte, Diyarbakırlılar ve Ankaralılar gecesini cenaze dolayısı ile iptal edildi. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının final programında ise bir değişiklik yapılmadı. Final 13 Ağustos Pazar günü yapılacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.