Darıca’dan bir büyük hizmet daha

Darıca’dan bir büyük hizmet daha

 Darıca Belediyesi semt pazar yerine uzak vatandaşlar için yeni bir hizmeti hayata geçirdi. ”Haydi Hanımlar Pazara” sloganından yola çıkarak Salı...

 

Darıca Belediyesi semt pazar yerine uzak vatandaşlar için yeni bir hizmeti hayata geçirdi. ”Haydi Hanımlar Pazara” sloganından yola çıkarak Salı günü Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi’nde kurulan semt pazarına Bayramoğlu ve Emek Mahallesi’nden gitmek isteyen bayanlar için belirli saatlerde gidiş ve dönüş araç servisine başlayan Darıca Belediyesi bu uygulamayı zamanla diğer mahallelerde de yaygınlaştırmayı amaçlıyor.

FİLELER BİZDEN DOLDURMASI SİZDEN

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katıldığı programla hayata geçirilen proje kapsamında sabah 09.30’dan başlayarak 11.30 – 13.30 – 15.30 – ve 17.30 saatlerinde Osmangazi Mahallesi Taner Sokaktan başlayarak Bayramoğlu Muhtarlık önüne kadar 14 ayrı noktadan bayanları alarak pazara gidiş- dönüş ulaşımı sağlanıyor. İlk günden bayanların ilgisinin yoğun olduğu projeye eşi Teslime Karabacak ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’le birlikte katılarak araçla güzergâhı dolaşan Başkan Karabacak otobüste bayanlara Pazar filesi dağıtarak, projenin zaman içerisinde diğer mahallelerde kurulan semt pazarlarına da yaygınlaştırılacağını müjdeledi. ‘Çok kıymetli hanım kardeşlerimize bu güzel hizmeti sunmaktan dolayı son derece mutluyum, sizlerin üzerinizdeki yükü bir nebze de olsa azaltabilmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı” diyerek bayanlara seslenen Başkan Karabacak projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.