Darıca’da semalarında ilginç cisim

Darıca’da semalarında ilginç cisim

 Darıca’da yaşayan Mehmet Yapıcı, evinin balkonundan gökyüzünde ışık saçarak yere düşen yabancı cismi görüntüledi Evde otururken eşinin...

 

Darıca’da yaşayan Mehmet Yapıcı, evinin balkonundan gökyüzünde ışık saçarak yere düşen yabancı cismi görüntüledi Evde otururken eşinin gökyüzünden ışık saçan bir cismi  gördüğünü belirten Yapıcı, "Gün batımında ışık oyunu olur, uçakların yönleri değişik gözükür' diye umursamadım, 'Boş ver' dedim" şeklinde konuştu.


"ÇIPLAK GÖZLE BAŞKA BİR ŞEY OLDUĞU BELLİYDİ"


Bir süre sonra eşinin tekrar başka bir şey olduğunu söylemesi üzerine evinin balkonuna çıktığını dile getiren Yapıcı, "Çıplak gözle bakıldığında başka bir şey olduğu belliydi. Fotoğraf makinem yanımdaydı. Hemen fotoğraf makinemi çıkardım ve onunla baktım. Ortasında beyaz bir kor arkasında dumanlar çıkıyordu" ifadesini kullandı. Yapıcı, söz konusu cismin yanından da bir uçağın geçtiğini anlatarak, şunları kaydetti: "Uçakla kıyasladığımda yaklaşık 2 ya da 3 katı büyüklükte olması gerektiğini düşündüm. Çünkü çok büyük ve uçaktan çok uzaktaydı. Sonra kayda başladık ve bunların fotoğraflarıyla görüntülerini çektim."

 

"BUNLARDAN HABERLERİ YOKTU"

 

Olayın ardından Kandilli Rasathanesi'ni arayarak durumu bildirdikleri yetkililerin kendisine, "bundan haberlerinin olmadığını" söylediğini aktaran Yapıcı, "İlk başta bir şaşkınlık yaşadım. Meteor ya da düşen bir uçak olabilirdi fakat içerisindeki beyaz kor gözüküyordu. Dumanlar çok fazla ve büyüktü. Daha sonra meteor olabileceğine karar verdim hala da metor olduğunu düşünüyorum ama belki başka bir şey çıkar bilemiyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.