Darıca’da sahneyi Karabüklüler aldı

Darıca’da sahneyi Karabüklüler aldı

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Karabüklüler Derneği ile devam ederken, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yoğun programlarına rağmen gecede hemşerilerini yalnız bırakmadılar.

kaerabukluler--(2).jpegkaerabukluler--(3).jpeg

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Karabüklüler Derneği ile devam edildi. Düzenlenen geceye AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük İl Genel Sekreteri Bahattin Eroğlu, İstanbul Bölge Mahkemeleri 8’inci Hukuk Daire Başkanı Süleyman Murat Kaya, Sancaktepe araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nurettin Yiğit, Darıca ADSM Başhekimi Eray Ünaldı, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Bahri Kökçü, Ziraat Bankası Bağdat Caddesi Şubesi Müdür Yardımcısı İsa Yenigök ile çok sayıda davetli katıldı.

KARABÜK’Ü TANITMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İzzet Aydın konseriyle başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Karabüklüler Dernek Başkanı Arif Yenigökgöz geceye katılan herkese teşekkür ederken “Dernek yönetimi olarak her platformda Karabük’ü tanıtmak için çalışıyoruz. Bu yıl 10. düzenlenen şehirler ve kültürler kaynaşmasında da Karabük’ü en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Bu güzel ortamı bizlere sunarak memleketimizi tanıtma imkânı veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başta olmak üzere herkese teşekkür ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programa katılan Karabük milletvekilleri ve tüm konuklara teşekkür etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Programda birer selamlama konuşması yapan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ise konuşmalarında Karabüklü hemşerileriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, kendilerini böyle güzel bir programda hemşerileriyle buluşturan Başkan Karabacak ve Karabüklüler Dernek Yönetimi’ne teşekkür ettiler. Başkan Karabacak günün anısına milletvekillerine birer plaket takdim etti. Selamlama konuşmalarının ardından dernek yönetimi tarafından protokol üyelerine plaket takdimi yapıldı. Program Aydın Sevim ve Elif Dikmen’in söylediği birbirinden güzel türkülerle devam ederken, vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.