DARICA'DA RENKLİ BAYRAMLAŞMA

DARICA'DA RENKLİ BAYRAMLAŞMA

Darıca ailesi Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutladı. Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken AKP Kocaeli...

Darıca ailesi Ramazan Bayramı’nı hep birlikte kutladı. Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de bayramın ilk gününde Darıca’da bayramlaşma programlarına katıldı. Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlayarak birer kısa selamlama konuşması yaptılar.

 

BAŞKAN KARABACAK BİRLİK VE BARABERLİK MESAJLARI VERDİ

            Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “mübarek ramazan ayının ardından kutladığımız Ramazan Bayramı’nın insanlar arasındaki  kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile siz değerli Darıca halkımız nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve Müslümanların Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni ederim.” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

            KAYMAKAM ATEŞ VEDA ETTİ

 

 Darıca bayram sevincinin yanında ilçenin Kurucu Kaymakamı Osman Ateş’in ilçeye veda etmesinin hüznünü yaşadı. Trabzona tayini çıkan Ateş Darıcalılarla bayramlaşırken aynı zamanda vedalaşarak ilçedeki görevini tamamladı. Darıcalılar tarafından çok sevilen Ateş yaptığı konuşmada herkesin bayramını tebrik ederken “beş yıllık görev sürem boyunca Darıca Ailesi içinde olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Darıca’dan güzel anılarla ayrılıyorum. Görev sürem boyunca hiçbir zaman benden desteğini esirgemeyen Darıca halkına çok teşekkür ediyorum.” diyerek Darıcalılardan helallik istedi.

 

ŞALPAZARLILAR BAYRAMI KEŞKEKLE KARŞILADI

 

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca AKP İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bayramlaşma programından önce Trabzon Şalpazarlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bayramlaştılar. Her yıl Trabzon’un yöresel yemeği Keşkek’le bayramı karşılayan Şalpazarlılar geleneği bu yıl da devam ettirirken protokol üyeleri de hem Keşkek’in tadına baktı, hem de kazanın başına geçerek Keşkek’in yapılışını öğrendiler. İlçe protokolü Huzurevi’ni de unutmayarak huzurevinde bulunan yaşlı vatandaşlarımızın bayramını tebrik ettiler. Huzurevi müdavimleriyle bir süre sohbet ederek hatırlarını soran protokol üyelerinin ziyareti huzurevi müdavimlerini son derece memnun etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.