Darıca’da polis uygulama yaptı

Darıca’da polis uygulama yaptı

 Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Darıca’da ‘Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız’ uygulaması...

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Darıca Emniyet Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Darıca’da ‘Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız’ uygulaması yapıldı. Çocukların gençlerin suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve sağlıklarını etkileyecek tehlikeli maddelerden korumak, güvenli bir eğitim ve öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlamak amacıyla okul çevreleri, okul çevrelerindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları denetlendi.   

‘Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine’ göre okul servis araçları ve şoförlerinin evrakları incelendi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden polislerin katılımı ile eş zamanlı olarak yapılan uygulamada şüpheli şahısların kimlikleri kontrol edilerek, üstleri aranırken, okul çevrelerindeki işyerlerinin de denetimleri yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.