Darıca’da mülakat yapıldı

Darıca’da mülakat yapıldı

YSK takvimine göre 19 Şubat’ta kesinleşecek adaylık başvuruları için AK Parti’de yoğun mesai devam ediyor. Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından meclis üyelikleri konusunda ilk adım atıldı.

Darıca’da belediye meclis üyelikleri için AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda mülakatlar yapıldı.  Mülakat görüşmeleri için düzenlenen komisyonda AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık yer aldı.
19 ŞUBAT SON
Listelere son halini vermek için 19 Şubat’a kadar süre olduğunu hatırlatan İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise “Bugün tanışma amaçlı görüşmeler yapacağız. Müracaat etmiş yeni isimler var, onlarla da tanışacağız, listelerimize son halini önümüzdeki süreçte vereceğiz” dedi.

63 ADAY ADAYI
Darıca’da 63 kişiyle mülakat yapacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Ufuk Acay ise AK Parti’ye gönül vermiş, Darıca’ya yeni dönemde hizmet verecek isimleri belirlemek için mülakat gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.