Darıca’da kan bağışı kampanyası

Darıca’da kan bağışı kampanyası

  Darıca Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı Darıca Çınaraltı’nda Kan Bağışı Kampanyası düzenledi. Darıca Belediyesi’nin destek...

 

 

Darıca Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı Darıca Çınaraltı’nda Kan Bağışı Kampanyası düzenledi. Darıca Belediyesi’nin destek verdiği kan bağışı kampanyasına katılım yoğun olurken Darıca Kızılay Şubesi Kadın Kolları Başkanı Teslime Karabacak’ta bayanlarla birlikte kan bağışında bulundu.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta eşi Teslime Hanım’ın öncülüğünde düzenlenen kampanyaya destek verenler arasında yer alırken, daha önce de Kızılay’la birlikte ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyleyerek bütün vatandaşları kan vermeye davet etti. Kan bağışının önemli bir sosyal sorumluluk vazifesi olduğunu ifade eden Başkan Karabacak, kan bağışı yapan her bireyin kan grubu taramasından ücretsiz olarak yararlandığını, kan bağışının kişide baş ağrısı, stres ve yorgunluk gibi rahatsızlıkların giderilmesinde çok büyük katkısı olduğunu ifade ederek herkesi kampanyaya katılmaya davet etti. Başkan Karabacak’la birlikte AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kızılay Şube Başkanı Nusret Oliger’de kan vererek kampanyaya destek oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.