Darıca’da Erasmus+ Projesi

Darıca’da Erasmus+ Projesi

Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Fetullah Çamlıca Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’u ziyaret ederek Erasmus+ projesi hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Akif Ortaokulu Müdürü Fetullah Çamlıca’ya okul öğretmenleri İrem Kayıkçı, Abdulbaki Dağ, Savaş Yörük, Abdülkadir Emre Posos, Yunus Kurt eşlik etti. Ziyarette okul müdürü Çamlıca Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’a Erasmus+ projesinin içeriğini anlatan ‘Erasmus+ Projemiz ve Biz’ isimli dergiyi takdim etti. Ziyarette bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz, “Avrupa Birliği tarafından eğitim, öğretim ve gençlik alanlarının yanı sıra, spor alanını da kapsayan projelerin desteklendiği bir AB hibe programı olan ERASMUS+ programı ile kişilere yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanmaktadır.

Projeye destek verenlere

Uygulamalı Erasmus Plus Proje Hazırlama Eğitimi, ERASMUS+ Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim, Yetişkin Eğitimi, Yüksek Öğretim, Gençlik ve Spor alanlarında verilen AB hibeleri hakkında yeterli bilgi sahibi olmak ve proje hazırlamak isteyen paydaşlara düzenlenir. ERASMUS Plus proje yazma eğitimi 2 günlük yoğun eğitim ya da 5 günlük çalıştay halinde düzenlenebilmektedir. İnteraktif çalıştayda Erasmus+ projelerinin nasıl yazıldığı uygulamalı olarak anlatılır. Eğitimler bulunduğunuz il ve kurumunuzda verilebilir. Eğitim dili Türkçe'dir.”dedi. Müdür Oğuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek projeye emek veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.