DARICA'DA Engelliler diplomalarını aldı

DARICA'DA Engelliler diplomalarını aldı

Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi açtığı değişik kurslarla ilçedeki engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ederken, okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Kısa adı DAREN olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından düzenlenen okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle diplomalarını alırken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eşi Havva Bıyık ve Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz ile birlikte engelli kursiyerlerin sertifikalarını verdi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Programda bir konuşma yapan Başkan Bıyık, “seçim süreci boyunca engelli kardeşlerimizi unutmayacağımızı ve her zaman onların yanında olacağımız konusunda söz vermiştim. Bugün eşim Havva hanım ile birlikte kurslarımızda eğitim görerek başarılı bir şekilde tamamlayan özel kardeşlerimizin diplomalarını taktim ettik. Darıca Belediyesi olarak engelli kardeşlerimiz için kurs ve meslek edindirme programları hız kesmeden devam edecek. İlçede yaşayan engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halinde olmak kaydıyla, değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra periyotlar halinde düzenleyeceğimiz okuma yazma, bilgisayar, müzik, tiyatro, işaret dili, polyester boyama, el sanatları ve filografi gibi kurslarla da engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yaşam kalitesini artıracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.