Darıca'da engellere yer yok

Darıca'da engellere yer yok

 Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve kısa adı DAREN olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından "3 Aralık Dünya...

 

Darıca Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve kısa adı DAREN olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla değişik etkinlikler düzenlendi. Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan programda engelli vatandaşlarla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Mediha ile Ülker çiftiyle birlikte pasta keserken, Prof.Dr. Fatih Döner’de engelli ailelerinin eğitimi ve sosyal hakları konusunda bir eğitim semineri verdi.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Başkan Karabacak, her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğinin altını çizerken,herkesin engellerin aşılması ve engelli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi adına üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekliliği üzerinde durdu.Başkan Karabacak,  “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak, toplumsal üretime katkıda bulunmalarını sağlamak, değişik kurslarla hayata tutunmalarını sağlamak, sosyal ve kültürel etkinliklerle  yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla hizmete açtığımız ve yıllardır başarıyla hizmet veren Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’miz vasıtasıyla yaptığımız çalışmalarla engellerin aşılması adına çalışmalara imza attık” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.