Darıca’da ÇEVTEM dönemi bitiyor

Darıca’da ÇEVTEM dönemi bitiyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Şükrü Karabacak döneminde 15 yıl boyunca Darıca’nın çöp toplama ve temizlik işlerini yürüten Albayrak’lara ait ÇEVTEM firmasıyla yollarını ayırıyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Şükrü Karabacak döneminde 15 yıl boyunca Darıca’nın çöp toplama ve temizlik işlerini yürüten, aynı zamanda belediyeye kiralık araç teminini de elinde bulunduran Albayrak’lara ait ÇEVTEM firmasıyla yollarını ayırıyor.

15 Yldan bu yana Darıca’nın çöp toplama ve temizlik işlerini yapan, kiralık araçların da teminin sağlandığı, Albayrak’lara ait ÇEVTEM Temizlik firmasıyla ipler koparılıyor.

Bu güne kadar temizlik ihalelerini kimseye kaptırmayan, belediyenin araç kiralama işlerini de üstlenen ÇEVTEM Temizlik firması geçtiğimiz yıllarda Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin altındaki işyerini de satın alarak bir markete kiraya vermişti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, göreve gelir gelmez 150 Milyon TL’lik borcu ödemek için bir dizi tasarruf tedbirleri uygulamış ve bunda da başarılı olmuştu.

Başkan Bıyık, tüm gelişmelerin yanı sıra çöp ve temizlik işlerini de kendi bünyesinde yapacağının kararını aldı. 

 

10 ADET YENİ ARAÇ

                                                                

Darıca Belediyesi, bu anlamda, kendi öz kaynaklarıyla çöp toplama konusunda vatandaşlara daha iyi ve modern şartlarda hizmet verebilmek için 10 adet sıfır kilometre çöp kamyonunu bünyesine kattı.

Darıca Belediyesi,  çöp toplama konusunu kendi bünyesinde çözmek ve maliyetleri en aza indirmek adına ISUZU Mersin Öztoprak firmasından 10 adet sıfır kilometre 8m3 lük çöp sıkıştırma ve toplama aracı almak için anlaşma imzaladı.

Hiçbir bankadan kredi almadan, faiz ödemeden, yakın zamanda teslim alınacak olan araçlar, Darıca’da cadde ve sokaklardaki yerini alacak. Darıca Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.