DARICA’DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

DARICA’DA BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Şampiyon olmak dert, olmamak ayrı dert. 2.lige çıkarak 10 yıllık hasrete son veren Darıca Gençlerbirliği geleceğini planlama konusunda sıkıntı yaşıyor. Ana sorun: para.

10 yıl aradan sonra 2.Lig’e çıkan Darıca Gençlerbirliği’nde yeni sezon öncesi endişeli bir bekleyiş hakim. Futbolcular takımdan ayrılırken, teknik ekip netleşmedi

KRİZ VAR

 Geçen sezon mükemmel bir sezon geçiren ve sonunda istediği hedefe varan Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyonluk sevinci kursağında kaldı. Geçen sezondan alacağı bulunan ve şampiyonluk primi bulunan futbolcular takımdan ayrılırken, sarı-yeşili kulüpte ekonomik kriz yaşandığı öğrenildi. Maddi sorunları henüz çözemeyen Darıca G.B yeni sezon öncesi büyük sıkıntı yaşıyor.

TRANSFER YOK

 Mevcut kadroyu koruyamayan temsilcimiz dış transferde henüz hiç bir futbolcu ile anlaşma sağlayamadı. Takımı şampiyon yapan teknik adam Uğur Balcıoğlu sezon sonu kulüpten ayrılmıştı. Yeni sezonda takımı kimin çalıştıracağı belli olmazken, sarı-yeşilli yönetim mali sorunları bir türlü aşamadığı taktirde yeni sezonda genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele etmesi gündeme geldi.

 

KASAP DÜŞÜNCELİ

Beş yıl aradan sonra kulübün yeniden sportif direktörü olan İlter Kasap kara kara düşünmeye başladı. Bütçenin kısıtlı olmasından dolayı eli kolu bağlanan İlter Kasap, belirlediği transferleri henüz gerçekleştiremedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Kulüp Başkanı Mücahid Vural sessizliği korurken, sarı-yeşilli taraftarlar yaşanan gelişmelerden sonra karamsar bir havaya büründü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.