DARICA VALİ’YE ZİYARET

DARICA VALİ’YE ZİYARET

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Birliği Spor Kulübü Başkanı Mücahid Vural, Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Vali Hüseyin Aksoy ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Mücahid Vural’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

KAMP AFYON’DA YAPILACAK

Diğer yandan yeni sezon hazırlıklarına devam eden 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin kamp programı değişti. Daha önceden Bolu’da yapılacağı açıklanan ikinci etap kampının 6-20 Ağustos tarihleri arasında Afyon’da yapılacağı, temsilcimizin Güral Hotel’de konaklayacağı öğrenildi. Sarı yeşilliler, burada 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.  

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Birliği Spor Kulübü Başkanı Mücahid Vural, Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hüseyin Aksoy ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Mücahid Vural’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.