Darıca üç bilgi evine daha kavuşuyor

Darıca üç bilgi evine daha kavuşuyor

 Darıca Belediyesinin binlerce öğrenciye hizmet verdiği Bilgi Evleri, her gün büyümeye devam ediyor. Şuan ilçe genelinde altı bilgi eviyle binlerce...

 

Darıca Belediyesinin binlerce öğrenciye hizmet verdiği Bilgi Evleri, her gün büyümeye devam ediyor. Şuan ilçe genelinde altı bilgi eviyle binlerce ilk ve ortaokul öğrencisine ücretsiz destek veren bilgi evleri ailesi 3 yeni bilgi evini daha öğrencilerin hizmetine sunmaya hazırlanırken Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Namık Kemal İlk Öğretim Okulunda yeni bilgi evlerinin tanıtımını öğrencilere kendisi yaptı.

BAŞKANDAN KAYIT YAPTIRMA İSTEĞİ

 

Başkan Karabacak öğrencilere, bilgi evlerine mutlaka kayıt yaptırarak bilgi evlerinin nimetlerinden faydalanmaları temennisinde bulunurken, öğrencilerin okul dışındaki boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla; ödevlerini ve araştırmalarını yapabildikleri bilgisayar odası, kütüphanesi, aileleriyle birlikte kişisel gelişimlerine yönelik eğitim seminerleri aldıkları konferans salonu, akademik yaşamlarının desteklendiği etüt odası olan bilgi evlerinin her geçen büyüdüğüne dikkat çekti. Öğrencilere hayatları boyunca çok çalışmaları gerektiğini ve özelliklede derslerini ihmal etmemeleri konusunda nasihatler veren Başkan Karabacak son olarak bilgi evleriyle ilgili tanıtıcı bilgilerin olduğu birer küçük hediye paketi vererek okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.