Darıca meclisi toplandı

Darıca meclisi toplandı

Darıca Belediye Meclisi Eylül ayı oturumu yapıldı. Meclis salonunda Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında gerçekleştirilen, toplantıda balıkçı Barınağı sorununun 3 ay içerisinde çözüleceğini ifade etti.

Darıca Belediyesinin  Eylül ayı meclis toplantısı belediye başkanı Muzaffer Bıyık  başkanlığında gerçekleşti. 
Başkan Muzaffer Bıyık yeni alınan yeni 11 temizlik araçlarının belediyeye ekonomik anlamda büyük tasarruf sağlayacağını yeni gelecek araçlarla bu sayının 18 olacağını burada elde edilecek ekonomik tasarruf ile çöp konteynerlerinin yer altına alınması projesini hayata geçireceklerini söyledi.
BALIKÇI BARINAĞI SORUNU ÇÖZÜLECEK
Dudayev Parkındaki balıkçı barınağı hakkında da bilgilendirmede bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, yıllardır büyük sorun haline gelen, teknelerin başı boş bir halde duran barınak için Ankara’da bakanlıkta yaptıkları görüşmelerle 3 ay içinde çözüleceğini daha sonra güvenlik, elektrik ve su sorunlarını hallettikten sonra tam anlamıyla hizmet vereceğini bunun yanısıra eski plajda da temizliklerin yapıldığını söyledi. Bıyık’ın konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek bir bölümü oy birliği ile kabul edildi bir bölümü de komisyonlara havale edildi.
CHP’DEN ŞERH
İmar Plan Tadilat maddeleri görüşmesinde Yeni Mahallesi’nde 2654 ada 4 no’lu parsel için hazırlanan imar plan değişikliğine CHP Grubu şerh koydu. CHP’li Aydın Işık şerh hakkında yaptığı konuşmada bölgenin yapı yasaklı alanda yer aldığını, heyelan bölgesi olduğunu ve ciddi yer eğimlerinin bulunduğunu belirterek olası bir afette yıkımlara neden olacağını bu nedenle bu imar plan değişikliğine muhalefet şerhi koyduklarını söyledi. 
Bir sonraki meclis toplantısı 3 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.