DARICA MARATONA HAZIR

DARICA MARATONA HAZIR

  Darıca’da pazar günü yapılacak olan 3.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu için son hazırlıklar tamamlanırken maraton kayıtları rekor seviyeye...

 

 

Darıca’da pazar günü yapılacak olan 3.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu için son hazırlıklar tamamlanırken maraton kayıtları rekor seviyeye ulaştı.15 değişik ülkeden 1150 profesyonel sporcu Darıca Maratonu’na kayıt yaptırırken aynı gün koşulacak olan Halk Koşusu’na da 4000 kişi kayıt yaptırarak maraton heyecanına ortak oldu.

 

          BÜYÜK ÖDÜL 50 000 $

 

Türk Atletizminin efsane isimlerinin yanı sıra değişik ülkelerin önemli sporcularının yarışacağı Darıca Yarı Maratonu’nda erkeler ve bayanlarda birincilere 5 000 $ ödül verilirken , ikincilere 3 000 $ , üçüncülere ise 2 000 $ ödül verilecek. İlk on dereceye giren sporcuların tamamı ödüle hak kazanırken geçen yıllarda olduğu gibi dünya rekoru kıran yarışmacı olması durumunda 50 000 $ büyük ödülü kazanacak.Halk koşusunda ise tüm koşuculara tişört verilecek ve yarışı tamamlayanlar madalya ile ödüllendirilecek.

 

           HAZIRLIKLAR TAMAM

 

Uluslar arası Darıca Yarı Maratonu’nun koşulacağı güzergah haftalar öncesinden belirlenip, gerekli hazırlıklar yapılırken, konukların rahatı içinde bütün  ayrıntılar gözden geçirildi.6 Ekim’de yapılacak maraton için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda atlet ve spor adamını ağırlamaya hazırlanan Darıca’da, konaklama ve yol için çalışmalar tamamlanırken Darıca Belediyesi, konukların rahatı ve konforu için her ayrıntıyı gözden geçiriyor.

 

            PAZAR GÜNÜ YOLLAR KAPALI

 

Pazar günü için vatandaşlara bir de uyarı yapan yetkililer Darıca Cumhuriyet Meydanında startı verilecek olan Darıca Yarı Maratonu’nun, İstasyon Caddesinden devam edip Dr.Zeki Caddesi, İstasyon Caddesi,Atatürk Caddesi, Emek Mah. Bayramoğlu’ndan dönülüp Tuzla Caddesinden Darıca Çınardan Cumhuriyet Meydanında önünde son bulacağını belirtirken, maratonun yapılacağı caddelerin sabah 09-00- 13-00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.