DARICA MALTEPE’Yİ YAKTI: 2-0

DARICA MALTEPE’Yİ YAKTI: 2-0

  Darıca Gençlerbirliği kötü gidişe Maltepe karşısında dur dedi. Çınaraltın’nın desteği ve ikinci yarıda ki baskısı galibiyette başrol...

 

 

Darıca Gençlerbirliği kötü gidişe Maltepe karşısında dur dedi. Çınaraltın’nın desteği ve ikinci yarıda ki baskısı galibiyette başrol oynadı. Camiadaki kara bulutlar bir anda dağıldı. 

GERÇEK DARICA BUDUR!

Sezona Ünye ve Nilüfer beraberliği ile başlayan hafta içinde kupada Kocaelispor’a yenilerek eleştiri oklarının hedefinde olan Darıca Gençlerbirliği ligin 3.haftasında konuk ettiği Maltepespor’u Fatih Dilek ve İbrahim Akdağ’ın golleriyle 2-0 yenerek ilk 3 puanı hanesine yazdırdı. Sezonun en etkili futbolunu ortaya koyan sarı yeşilli ekip maç sonunda bir bütün oldu.

MÜTHİŞ DESTEK GALİBİYETİ GETİRDİ

Karşılaşmaya müthiş taraftar desteğini arkasına alarak başlayan Darıca Gençlerbirliği ilk yarıda pozisyona girmekte zorlandı ancak ikinci yarıda sahada bambaşka bir Darıca vardı. Çınaraltını’nın müthiş desteğini arkasına alan sarı yeşilliler Maltepe kalesini abluka altına alınca peş peşe goller geldi. Kadro kalitesine yakışır bir futbol ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği maç sonunda tek yumruk oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.