DARICA İYİ YOLDA: 1-1

DARICA İYİ YOLDA: 1-1

  3.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği önceki gün PTT 1.lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la hazırlık maçında karşılaştı....

 

 

3.lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği önceki gün PTT 1.lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la hazırlık maçında karşılaştı. Temsilcimiz pozitif futboluyla hazır bir görüntü verdi.

 

DOSTLUK DEVAM ETTİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la yakın diyalogları olan Darıca Gençlerbirliği önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un idman sahasında rakibiyle hazırlık maçı yaptı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken Darıca diri görüntüsüyle umut verdi.

 

KARŞILIKLI GOLLER

Maça her iki takımda asları ile başladı ardından yedekleri ile mücadele etti. Karşılıklı penaltılarla 1-1 sona eren mücadelede her iki takımda oynadığı futbolla göz doldurdu. Büşükşehir'in Darıca GB'yi tesislerinde ağırlaması ve yemek ikramı ve ilgisi iki takım arasında ki dostluğu bir kez daha gözler önüne sererken, saha içindeki mücadele ve saha dışındaki ilgi iki takım arasındaki dostluğu pekiştirdi.

 

RAKİP BU KEZ ÜMRANİYE

 

Hazırlık maçlarıyla eksikliklerini görmek isteyen ve bu doğrultuda şimdiye kadar 6 hazırlık maçı yapan Darıca Gençlerbirliği cumartesi günü 3.ligin güçlü takımı Ümraniyespor’la Darıca stadında karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.