Darıca ilk başvuru Olcay Ulus'tan

Darıca ilk başvuru Olcay Ulus'tan

AKP Darıca İlçe Teşkilatı'nda aday adaylığı başvuruları dün resmen başlarken ilk başvuran isim ise Olcay Ulus oldu. Ulus, "Aday olursam en yüksek oyu...


AKP Darıca İlçe Teşkilatı'nda aday adaylığı başvuruları dün resmen başlarken ilk başvuran isim ise Olcay Ulus oldu. Ulus, "Aday olursam en yüksek oyu alacağım" derken Ulus'un başvuru dosyasını alan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise net mesajlar verdi. Bıyık, " Biz geçmişte Darıca'da yerel seçimlerde yaşadığımız hüsranı yaşamak istemiyoruz. Genel seçimde aldığımız oy oranını yerelde de almak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz." dedi.

PARTİMİN OY ORANINI YÜKSELTMEK İÇİN ADAYIM

 

Darıca'da belediye başkan aday adaylığı için ilk başvuran kişi olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Olcay Ulus ise şöyle konuştu: "İnşallah partimiz için de Darıca için de hayırlı olur. Darıca'da önemli olan partimiz adına en yüksek oyu alıp seçimi kazanmaktır. Ben de Darıca'da genel seçimde aldığımız oyun düzeyinde ve daha fazla oy alacağıma inanıyorum. Önemli olan Darıca'da genel seçimlerden daha fazla oy alabilecek adayla seçime girmektir. Aday kim olursa olsun ben de oyumuzu yükseltmek için çalışacağıma söz veriyorum.  Darıca'nın geleceği için kim hayırlıysa o aday olsun. Benj partim ve Darıca için en iyi hizmeti yapacağıma inanıyorum. Partimin yüzünü kara çıkarmamak için çok çalışacağıma söz veriyorum. Cumartesi günü saat 17.00'de parti binamızda aday adaylığı açıklamam olacak tüm partililerimizi davet ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.