Darıca GB mi? Gölcükspor mu?

Darıca GB mi? Gölcükspor mu?

3.lige iyi başlayan Darıca Gençlerbirliği ligin 4.haftasında kentlisi Gölcükspor’u konuk edecek. Karşılaşma bugün 16.00 da başlayacak.

Oynadığı 3 lig maçından 2 galibiyet 1 yenilgi çıkararak üst sıralara göz diken Darıca Gençlerbirliği bugün kentlisi Gölcükspor’u yenip çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.
Takımlar tarihinde 23.kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce Lig, Türkiye Kupası ve hazırlık karşılaşması olmak üzere oynanan toplam 22 maçın 11’ini Darıca G.B kazanırken, 6 mücadelede gülen taraf Gölcük ekibi oldu. Taraflar 5 mücadelede ise eşitliği bozamadılar. Bu maçlarda Darıca G.B’nin attığı 28 gole, Gölcükspor 21 golle karşılık verdi. İki takım son olarak Darıca G.B’nin şampiyon olarak 2.Lig’e yükseldiği 2017-2018 sezonunda aynı grupta birbirlerine rakip oldular. Bahse konu sezonda iki takım da birbirlerini aynı skorlarla(1-0) deplasmanda yenme başarısı göstererek kayıtlara geçtiler. Yine aynı sezonda iki takım Ziraat Türkiye Kupası’nda birbirlerine rakip olmuş, Darıca’da oynanan maçı Darıca G.B 2-1 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.