DARICA GB KARAOSMANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DARICA GB KARAOSMANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca G.B yönetimi, Pazar günü oynanacak olan Gölcükspor...

 

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca G.B yönetimi, Pazar günü oynanacak olan Gölcükspor maçı öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Darıca Gençlerbirliği ailesi protokol ziyaretlerine devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu’nu Gebze’deki makamında ziyaret ettiler.

 

YÖNETİM DE KATILDI

 

Ziyarette Karabacak ve Vural’ın yanı sıra; Başkanvekili Abdullah Örs, Asbaşkan Özcan Dal, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Elmas, Sosyal İşler ve Tesisler Sorumlusu Erkan Saltaş ile Mali İşler Sorumlusu Ahmet Sağlam da yer aldılar.

KARAOSMANOĞLU’NDAN TEBRİK

Önceki gün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden Başkan Karabacak ve beraberindeki heyet, bugün de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 3.Lig 1.Grup’ta lider durumda olan Darıca G.B’yi kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  sarı yeşillilere 2.Lig yolunda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.