Darıca Final’den bilgi şöleni

Darıca Final’den bilgi şöleni

** Darıca Final Okulları 2.Veli Sempozyumu yoğun katılımla gerçekleşti,  konuşmacılar katılımcılara çok önemli bilgiler verdi.Darıca Final Okulları...

** Darıca Final Okulları 2.Veli Sempozyumu yoğun katılımla gerçekleşti,  konuşmacılar katılımcılara çok önemli bilgiler verdi.

Darıca Final Okulları 2. Veli Sempozyumu okul konferans ve eğitim salonlarında yaklaşık 400 davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Sempozyuma Eğitimsen başkanı ve yönetim kurulu, Tema Vakfı Darıca ve Gebze yönetim kurulu, YAŞDER yönetim kurulu, Bilkar yönetim kurulu, Okul Aile Birlikleri Başkan ve yönetim kurulu, Darıca Final Eğitim kurumları kurucular kurulu, Darıca Final Okulları Okul İdarecileri, Çevre okulların müdür ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve çevre halkı ve bölge basını yoğun ilgi gösterdi.

KAYA, ”BİZLER ÖĞRENEN OKUL VE ÖĞRENEN ÖĞRETMENLERİZ”

Sempozyum öncesi bir konuşma yapan Darıca Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Murat Kaya, sempozyumun Öğrenci, Veli ve eğiticiler üzerinde çok önemine değindi, Öğrenen Öğretmen Murat Kaya herkesi eğitim konusunda duyarlı olmaya davet etti. Kaya, ” Bizler öğrenen okul ve öğrenen öğretmenleriz. Öğrenen aile çağdaş toplumun temelidir. Bilen ve biliyorum diyen aile ise çağdaş geleceğin engelidir. Onun içindir ki öğrenenler gelişir. Final Eğitim Kurumlarının yaklaşık 40 yıla yakın gelişim süreci "öğrenerek gelişmek""üreterek bölüşmek "tüm kurum paydaşlarını "öğrenme süreci içinde yetkinleştirmek" gayesi ile olmuştur. Dedi

KONUKLAR  İSTEDİĞİ KONUŞMACIYI  DİNLEDİ

Sempozyum Darıca Final Okullarında ayrı ayrı salonlarda branş ve niteliklerine göre gerçekleşti. Birbirinden değerli konuşmacıların sınıflarda eş zamanlı olarak  sunum yaptı. Öğrenci velileri ve sempozyuma katılan konuklar  istediği konuşmacıyı  sunum yaptığı salonda dinleyebilecek. Sabah 10-12 arası başlayan oturumda Prof. Dr. Betül Çotuksöken ‘Ailede İletişim’, Prof.Dr. Gencay Zavotçu ‘Okuma Kültürü ve Aile’, Dr. Ali Akdoğan ‘Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?’,  Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz ‘Tanıştırayım Evimizde ki Z Jenerasyonu Temsilcisi’, ve Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin ‘Öğrenci Başarısında Ailenin Rolü’ konularıyla öğrenci velilerini bilgilendirerek karşılıklı soru cevapla bilgi alışverişinde bulundular.

ÖZGÜR BOLAT’TAN MÜKEMMEL SUNUM

Sempozyuma Final Okulları Eğitim Danışmanı Özgür Bolat ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir”, konularıyla konuşmacı olarak katıldığı 2.veli sempozyumuna yoğun ilgi gösteren veliler seminer salonuna sığmadı.

Darıca Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Murat Kaya Eğitim Danışmanı Özgür Bolat’ın sunumu öncesi 2.Veli Sempozyumuna katılan eğitimcilerin adına Tema Vakfı Ormanında bir ağaç diktirerek adlarına dikilen ağaçların belgelerini okul yöneticileri tarafından verilmesi ile bir başarının daha altını çizerek katılımcılara ve velilere teşekkür etti.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.