Darıca Final’de 23 Nisan coşku ile kutlandı

Darıca Final’de 23 Nisan coşku ile kutlandı

Darıca Final Okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Büyük bir coşku ile kutlandı. Programın sunuculuğunu 4/A Sınıfı öğrencilerinden...

Darıca Final Okullarında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Büyük bir coşku ile kutlandı. Programın sunuculuğunu 4/A Sınıfı öğrencilerinden Azad Deli ve Nehir Elçin yaptı. Açılış konuşmasını 1/A Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Neşe Akıncılar yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını 1.sınıf Öğretmeni Duygu Gürler yaptı. Programın akışında 4/A Sınıfı öğrencileri İngilizce Öğretmeni Şeyma Şan ve Fransızca öğretmeni Koray Karagün rehberliğinde İngilizce –Fransızca olarak hazırladıkları Çocuk hakları sözleşmesi maddelerini okudular.  2/A 3/A 4/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Şafak Kaya, Yakup Aksoy ve Gülden Gündüz rehberliğinde 23 Nisan ile ilgili şiirlerini okudular. 2/A ve 3/A Öğrencilerinin Folklor Öğretmeni Hatice Eriç önetiminde sergilemiş oldukları folklor gösterisi büyük bir beğeni topladı.

1/A Sınıfı öğrencilerinin İngilizce Öğretmeni Aysu Atıcı rehberliğinde söyledikleri İngilizce şarkı programa renk kattı. Programın sonunda tüm ilkokul öğrencilerinden oluşan Çocuk korosu sahne aldı ve birbirinden güzel 23 Nisan şarkıları Müzik Öğretmeni Çiğdem Yılmaz yönetiminde seslendirildi. Darıca Final Okulları kurucusu ve genel müdürü Murat Kaya öğrenci, öğretmen ve velilerin bayramını kutlayarak anlamlı bir konuşma yaptı. Emeği geçen herkesi kutladı. Etkinlikten çıkan veliler, Resim Öğretmeni Eylem Yılmaz’ın açtığı “23 Nisan” konulu resim sergisini büyük bir ilgi ile gezdiler.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.