Darıca Final ’de Dünya Pi Günü kutlandı

Darıca Final ’de Dünya Pi Günü kutlandı

**Darıca Final Okulları öğrencileri 14 Mart Dünya Pi gününü düzenlenen etkinlikle kutladılar.Darıca Final Okulları öğrencileri 14 Mart Dünya Pi gününü...

**Darıca Final Okulları öğrencileri 14 Mart Dünya Pi gününü düzenlenen etkinlikle kutladılar.

Darıca Final Okulları öğrencileri 14 Mart Dünya Pi gününü düzenlenen etkinlikle kutlandı. Çocukların heyecanını Genel Müdürü Murat Kaya ve bölüm müdürleri Murat Zengin ve Ceyda Ramazanoğlu da paylaştılar. Açılışta Türkçe, İngilizce ve Fransızca olmak üzere okulun 6. Sınıf öğrencileri Havin Çukan, Alara Uzaslan ve Sude Naz Ramazanoğlu tarafından Pi sunumları yapıldı. Akabinde okulun 6. Sınıf öğrencilerinden Nazlı Şanlı kemanıyla klasik müzik dinletisi yaptı. Hemen ardından,  Matematik Öğretmeni Tuğçe Gündüz tarafından sözleri yazılan, okul Müzik Öğretmeni Çiğdem Dilek tarafından müziği yapılan Pi’nin Şarkısı 5. ve 6. Sınıflarından oluşan Pi korosu tarafından seslendirildi.

Etkinlikle ilgili olarak verilen bilgide, “Okul öğrencileri, matematik zümresi üreten tarafta olmanın mutluluğu içerisindeydiler.

Öğrencilerimiz yaptıkları düzen çalışmalarını, ürettikleri matematik oyun, bulmaca ve projelerini arkadaşlarına tanıttılar. Öğrencilerimizin yaptığı Pi kurabiyeleri tüm öğrencilere ve öğretmenlere yine öğrencilerimiz tarafından ikram edildi.

Bilimle uğraşan, üreten, bilimle var olan tüm bilim dünyasının Pi günü kutlu olsun”denildi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.