Darıca Balıkçı Barınağı’na kavuşuyor

Darıca Balıkçı Barınağı’na kavuşuyor

 Darıca Belediyesi tarafından yapılan Balıkçı Barınağı’nda çalışmalar ara vermeden devam ederken yılsonuna kadar bitirilmesi hedeflenen barınakla...

 

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Balıkçı Barınağı’nda çalışmalar ara vermeden devam ederken yılsonuna kadar bitirilmesi hedeflenen barınakla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar.

YILSONUNDA TAMAMLANIYOR

Darıca’ya bir büyük projeyi daha kazandıracak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, barınağın işçiliğinin tamamen Darıca Belediyesi tarafından yapıldığını ifade ederken, “İlçemizdeki önemli bir eksikliği giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler de oluşturmayı düşünüyoruz. İçerisinde 2 adet deniz feneri, kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak balıkçı barınağı tesislerini 2014 yılına girmeden önce bitirerek ilçedeki balık ticaretinde de artış sağlamayı ve halkımızın taze balık yemesine olanak sağlamayı hedefliyoruz. Bu barınağın halkımıza kontrollü, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda balık satılmasının önünü açacağını ümit ediyorum. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek barınağın inşaatının kısa süre içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.