DARICA 10 YILLIK ÖZLEMİ DİNDİRMEYE ÇOK YAKIN!

DARICA 10 YILLIK ÖZLEMİ DİNDİRMEYE ÇOK YAKIN!

3.lige vedaya hazırlanan Darıca Gençlerbirliği yarın sahasında konuk edeceği Muğlaspor’u devirmesi durumunda adını 2.lige yazdıracak ve 10 yıllık şampiyonluk özlemi son bulacak.

bulent-balcioglu.jpgDarıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, Muğlaspor maçı öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ‘’Size güvenenleri bu zamana kadar mahcup etmediniz. Cumartesi günü de Muğlaspor’u yenerek üzerinize düşeni yapacağınıza eminim’’ diyerek oyuncularına güven aşıladı.

Şampiyonluk için geri sayıma geçen lider Darıca Gençlerbirliği, kazandığı taktirde şampiyon olacağı Muğlaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenman öncesinde oyuncularını onore eden konuşmalar yapan Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, Muğlaspor maçı için, ‘ciddiyet’ uyarısı yapmayı da ihmal etmedi. Balcıoğlu, ‘’Şükürler olsun ki hepimizin keyfi yerinde. Allah neşemizi bozmasın. Hepiniz çok çalıştınız, çok mücadele ettiniz, çok emek verdiniz. Şu anda hak ettiğiniz liderlik koltuğunda oturuyorsunuz. Ama halen bitmiş ve kesinleşmiş bir şey yok. Önümüzdeki bir sezonun emeğini alacağımız Muğlaspor karşılaşması var. Aynı ciddiyet ve aynı konsantrasyonla bu maça hazırlanalım. Bugüne dek size güvenenleri mahcup etmediniz. Cumartesi günü de mahcup etmeyeceğinize yürekten inanıyorum. Allah yardımcımız olsun’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.