Dalkılıç Tavşancıl ve Çerkeşli’de vatandaşlarla buluştu

Dalkılıç Tavşancıl ve Çerkeşli’de vatandaşlarla buluştu

  Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç Bayramın 3. Günü Dilovası’na bağlı köylere çıkarak burada vatandaşlar ile bir araya...

 

 

Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç Bayramın 3. Günü Dilovası’na bağlı köylere çıkarak burada vatandaşlar ile bir araya geldi. Dilovası’na bağlı köylere giden Dalkılıç’a CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, Dilovası Belediyesi meclis Üyesi Muhittin Avat ve Dalkılıç’a bağlı İstişare heyeti eşlik etti.

 

DALKILIÇ SAHAYA İNDİ, İLK ADRES TAVŞANCIL

Dilovası’nda 3 dönem belediye Başkanlığı yapan Ercan Dalkılıç, geçmişte başkanlığı yaptığı Dilovası gibi ayrı bir belde olan şimdilerde ise kaderine terk edilen Tavşancıl’ı ilk olarak ziyaret etti. Tavşancıl meydanında bir grup istişare heyeti ile vatandaşların bayramını kutlayan Dalkılıç’a mahalle halkı oldukça yoğun ilgi gösterdi. Tavşancıl’da ana cadde üzerinde ki Esnaf ve kahvehaneleri de ziyaret eden Dalkılıç halkın sevgisi karşısında oldukça mutlu oldu. Zaman zaman Dalkılıç’ı durduran vatandaşlar mevcut iktidarın Tavşancıl’ı görmemezlikten geldiğini söyleyerek 2014 yılı seçimlerinde kendisine Tavşancıl halkının çok rahatsız olduğu konuları Dalkılıç’la paylaştılar. Dalkılıç ise Tavşancıllı vatandaşlar Dilovası’nı örnek göstererek iktidar olduğu vakit Tavşancıl’ında çok hareketli ve hizmete doymuş bir bölge yapacağının sözünü verdi.  Halk ile bayramlaşan dalkılıç daha sonra istişare heyeti ile birlikte, Çerkeşli köyüne çıktılar.

 

ÇERKEŞLİ’DEN DALKILIÇ’A BÜYÜK SEVGİ

Dilovası kurucu Belediye başkanı Ercan Dalkılıç’ın da ikamet ettiği Çerkeşli Köyünün bayramını kutladı. Yıllardan buyana Çerkeşli halkı ile iç içe olduğunu söyleyen Dalkılıç “Bizim birbirimizden hiçbir farkımız yok” dedi. Köy halkının da Dalkılıç’ın adaylığı söz konusu olduğu için partisel hiçbir düşüncenin Dalkılıç’ın belediye Başkanı olmasından önemli olmadığını söylediler. Çerkeşli köyü sakinleri, “Ercan Dalkılıç’ı yıllardan buyana çok iyi tanırız babalarımız dosttu. Dilovası’nın ilk kuruluş dönemlerinde hep bir aradaydık daha sonra Belediye kuruldu. Ercan Dalkılıç bizim hiçbir isteğimizi karşılıksız bırakmadı. Biz kimseyi tanımayız sadece Ercan dalkılıç’ı tanırız. Siyasi görüşlerimiz farklı olan birçok köy halkı aynı düşünceyi taşıyor. Dalkılıç sürekli aramızda kendisine bu dönem burada ciddi bir oy alacaktır” dediler. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.