Dalkılıç gençlerle gövde gösterisi yaptı

Dalkılıç gençlerle gövde gösterisi yaptı

 Dilovası Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları hafta sonu birincisini düzenlediği İlçe Gençlik Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli İl...

 

Dilovası Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları hafta sonu birincisini düzenlediği İlçe Gençlik Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve İl Gençlik kolları Başkanı Ozan Aksu’nun da katıldığı toplantıya Dilovası CHP Gençlik Kolları üyesi Bin kişiye yakın genç katıldı. Coşkunun en üst seviyede geçtiği toplantıda Yüze yakın genç CHP saflarına katıldı.

 Dilovası’n da ki Gençlerin adeta akın ettiği divan toplantısında farklı siyasi partilerden yüze yakın genç CHP saflarına katılırken, Dilovası’ı AKP’nin başarılı, eski gençlik kollarından Ferdi Erdoğan’da toplantıya katılarak Dalkılıç ve ekibine başarılar diledi. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İl Gençlik kolları Başkanı Ozan Aksu ve birçok davetlinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını CHP Dilovası Gençlik kolları Başkanı Murat Can Yaptı.

 “GENÇLERİN UMUDU DALKILIÇ”

Toplantının ev sahibi olan Dilovası CHP İlçe Gençlik kolları başkanı Murat Can kısa bir konuşma yaparak Dilovası’nın Dalkılıç’a neden ihtiyacı olduğunu anlattı. Sürekli gençler ile birlikte zaman geçirdiğini söyleyen Başkan Can, mevcut iktidarın ötekileştirme politikasını eleştirerek ayrımcılık yaptığını, Ercan Dalkılıç’ın gençler üzerinde ki etkisinin çok iyi olduğunu bir ağabey gibi gençleri sevdiğini ve kucakladığını söyledi. Daha sonra kısa bir selamlama konuşması da İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan aksu yaptı. Aksu konuşması yeni CHP’den söz etti, Başörtülü kardeşlerimiz de bizim kardeşimiz başörtüsüzde bizim kardeşimiz diyen Aksu’ya büyük alkış geldi. Dilovası’nda Dalkılıç’ın potansiyelini çok iyi gördüklerini söyleyen Aksu gençlerin umudu da Dalkılıç dedi.

 “DİLOVASI’NDA CİDDİ DEĞİŞİM OLACAK”

İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Dilovası’nda seçimi almamak için hiçbir neden olmadığını söyledi. Karşısında ki yoğun genç kalabalığına seslenen Kuşkan daha önce birçok böyle organizasyonlara katıldığı ama burada ki kadar heyecanlanmadığını söyledi. Çevre sorunlarına da değinen İl Başkanı Kuşkan 2014’ten sonra Dilovası’nın çok ciddi değişim yaşayacağına inandığını söyledi. Ayrıca Kuşan, Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ile kısa bir süre önce tanıştığını ama şuan en iyi dostları arasında olduğunu, Dalkılıç’ın özü ve sözünün bir olduğunu söyledi.

GENÇLERDEN DALKILIÇ’A SEVGİ SELİ

 

 Son olarak kürsüye Dilovası’nın kurucu Belediye başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç çıktı. Konuşmasının başında 2009’dan bu yana büyük özveri ile çalışan gençlere teşekkür etti. Dalkılıç’ın konuşmasından kısa notlar; “Sözlerime bu güzel günü bizlere yaşatan ve bu salonu hınca hınç dolduran gençlerimizin her birine teşekkür ediyorum. Dilovası’nın geleceği sizlere emanettir. Siyasetin okulu yok, burası siyasetin öğrenildiği yerdir. Bu halk bize muhalefet görevini verdi, kimseye küsmeden darılmadan teşkilatımıza girdik. 2009’dan bu yana bir gün olsun kapatmadık Belediyeyi kazanmışçasına çalıştık bu halka ve siz gençlere yardımcı olmaya çalıştık. Gençlerin yaşamış olduğu bu sıkıntıdan biz kurtaracağız. Sosyal yaşam alanları inşa edeceğiz, bizimle beraber Dilovası Gençlerin kaçtığı değil, Gençlerin cazibe merkezi olacak” Dedi. Birkaç projesini daha sıralayan Dalkılıç iktidara yüklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.