DAHA İYİ OLMALIYDIK!

DAHA İYİ OLMALIYDIK!

Bu sezon garanti şampiyonluk bekleyen, Genel menajer Murat Akan ve Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın bir dediğini ikiletmeyen Darıca Gençlerbirliği Onursal...

Bu sezon garanti şampiyonluk bekleyen, Genel menajer Murat Akan ve Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın bir dediğini ikiletmeyen Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın takımın performansından memnun olmadığı öğrenildi.

Darıca Gençlerbirliği geçen sezon çıktığı 16 maçta 42 puan toplarken bu sezon bu tablonun oldukça uzağında kaldı. Sarı yeşilliler bu sezon 16 maçta 25 puan toplayarak geçen sezon ki performansının 17 puan uzağında kaldı.

 

 

RAKİP SANDIKLI

Haftayı Çorum Belediyespor beraberliği ile kaparak yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran Darıca Gençlerbirliği ilginç bir ilk yarı performansı sergiliyor. Sarı yeşillilerin başarılı mı yoksa başarısız mı olduğu konusunda net bir düşünce yok. Son haftalarda toparlandığı bir gerçek olsa da, maç kazanma noktasında bir istikrar yakalayamayan sarı yeşilliler 16.haftayı 25 puanla 6.sırada kapattı. Temsilcimiz bu süreçte 6 galibiyet 7 beraberlik 3 yenilgi alarak zirvenin 6 basamak gerisinde yer aldı.

 

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ilk yarının son haftasında grubun güçlü takımı Elibol Sandıklıspor’un konuğu olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.