D-100 üzerindeki aydınlatma çalışmaları hızla sürüyor

D-100 üzerindeki aydınlatma çalışmaları hızla sürüyor

  SEDAŞ dağıtım şirketi olarak aydınlatma faaliyeti kapsamında bölgesinde 4 il 45 ilçe ve 1441 köy, 66 Belediye sınırları içinde en iyi hizmetin...

 

 

SEDAŞ dağıtım şirketi olarak aydınlatma faaliyeti kapsamında bölgesinde 4 il 45 ilçe ve 1441 köy, 66 Belediye sınırları içinde en iyi hizmetin verilmesi için 7/24 esasıyla, ekipleriyle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ aydınlatma tesislerinin periyodik olarak kontrolü yanında, vatandaşlar tarafından bildirilen ihbarları en kısa sürede değerlendiriyor yeniden devreye alıyorlar.

 

 

Bolu’da aydınlatma tesislerindeki bakım-onarım çalışmaları kapsamında SEDAŞ İşletme Bakım ekiplerince D-100 karayolu üzerinde aydınlatma bakım çalışması başlatıldı. SEDAŞ ekipleri tarafından D-100 üzerinde yanmayan arızalı armatürler değiştirilirken, lambaları devre dışı kalan armatürlerde de ampul değişimi yapılıyor.  SEDAŞ Bolu Dağıtım Hatları Başmühendisliğinin devam eden çalışması sırasında, aydınlatma devrelerinin arızalı sigorta otomatları ve balastları da değiştiriliyor. D-100 üzerinde trafik akışında tehlikeli bir durum oluşmaması için gerekli önlemlerin titizlikle uygulanması ile SEDAŞ ekipleri 24 metrelik hidrolik platformlu sepetli araçlarla tüm armatürleri elden geçiriyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.