Cumhuriyet TIR’ı Gebzeliler ile buluşuyor

Cumhuriyet TIR’ı Gebzeliler ile buluşuyor

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin milli mücadelenin 100’ncü, ADD’nin kuruluşunun 30’ncu yılı nedeniyle Türkiye’yi dolaşan Cumhuriyet TIR’ı 1 ve 2 Ağustos günlerinde Gebze’de olacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin milli mücadelenin 100’ncü, ADD’nin kuruluşunun 30’ncu yılı nedeniyle Türkiye’yi dolaşan Cumhuriyet TIR’ı 1 ve 2 Ağustos günlerinde Gebze’de, 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda olacak. 
İKİ GÜN SÜREYLE 
Cumhuriyet TIR’ının açılışı 01 Ağustos Perşembe günü saat 12.00’de gerçekleşecek. Aynı günün akşamı saat 19.00’da müzik dinletisi olacak. 02 Ağustos Cuma günü saat 10.00’dan itibaren TIR gezilebilecek. Akşam 19.00’dan sonra ise serbest etkinlikler gerçekleşecek. ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın tarafından konuya dair yapılan açıklama ve halka davette şu görüşlere yer verildi:
MİLLİ MÜCADELENİN 100’NCÜ YILI 
“Sonsuz  önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi  başlatmasının 100. ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin de  kuruluşunun da 30. yılı nedeniyle;
-Çocuklarımıza ve gençlerimize Milli Mücadeleyi ve Cumhuriyeti anlatmak,
-Atatürk’ün izinde halkımız ile buluşmak,
-Atatürkçü Düşünce’nin tek çözüm recetesi olduğunu göstermek,
-Bilim,kültür ve sanat insanlarımızı tanıtmak,
-Milli çoşkuyu yeniden yaşatmak,
-Umudu yeniden yeşertmek  VE daha güzel bir Türkiye için ;                                                                                           içinde müze ve gerçek eserlerin de yer aldığı Cumhuriyet TIR’ı değerli halkımızla buluşuyor. Açılışa tüm halkımız davetlidir.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.