Çubuklu: “Play-Off oynarsak lige çıkarız”

Çubuklu: “Play-Off oynarsak lige çıkarız”

 Gölcükspor Teknik Direktörü Kayhan Çubuklu, Darıca Gençlerbirliği maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Darıca’nın şampiyon...

 

Gölcükspor Teknik Direktörü Kayhan Çubuklu, Darıca Gençlerbirliği maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Darıca’nın şampiyon olacağından emin olduğunu söyleyen Çubuklu, “Darıca, bu ligin en iyi takımı. Şampiyon olarak çıkacaklarına adım gibi eminim. Biz hep üstüne koyarak geldik. Geçen hafta Darıca’yı seyrettik, iyi çalıştık. Oyuncularım çok iyi cevap verdiler. İstediğimiz bir şekilde gol attık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarımız çok önemli. Puan tek başına bizim için tek başına bir şey ifade etmiyor. Oynadığımız oyuna rakipler de saygı duyuyor. Saygı duyulan bir takım olduktan sonra istediğimiz yere ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

KULÜBEM İYİSE SIKINTI YAŞAMIYORUM

 

Maçlarda yedek kulübesinden gelen oyuncuların önemine dikkat çeken deneyimli teknik adam, “Maçtan önce yedek oyuncularımızla ‘Sizin katkınız varsa bu maçı kazanacağız’ diye konuşmuştuk. Bunu Ankara Demir maçında da yaptık. Kulübem iyi olduktan sonra sıkıntı yaşamıyorum. Cenk, bu takımın önemli oyuncularından bir tanesi. Geçen hafta Ankara Demir maçında oynamamasına rağmen görevini layıkıyla yaptı. Furkan çok yoruldu ve sarı kartı vardı korktum; ikinciyi görmesin diye. Çünkü Sedat 4 sarı kart oldu ve cezalı. Haftaya orta sahadan bir adam daha eksilmesin diye Furkan’ı oyundan aldım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.