Çolakoğlu’ndan 30 yıl coşkusu

Çolakoğlu’ndan 30 yıl coşkusu

 Gebze Çolakoğlu Anadolu Kız Meslek Lisesi kuruluşunun 30’ncı yılını Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla kutlandı. Gebze...

 

Gebze Çolakoğlu Anadolu Kız Meslek Lisesi kuruluşunun 30’ncı yılını Gebze Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programla kutlandı. Gebze Kent Kültür Merkezi’nde dün yapılan programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Çolakoğlu A.Ş.'nin kurumsal iletişim direktörü Mustafa Türker, Gebze Çolakoğlu Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdüresi Özlem Ayhan, okul müdürleri ve öğrencileri katıldı.

OKUMAK EN DEĞERLİ HAZİNEDİR

 

Programda ilk olarak okul müdüresi Özlem Ayhan bir konuşma yaparak, “Bugün okulumuzun kuruluşunun 30’uncu yılını kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Mehmet Rüştü Çolakoğlu’nun okutmak için ellerinden tuttuğu öğrencileri daha ileriye götürmek için çalışıyoruz” dedi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise yaptığı konuşmada, “Hayattaki en değerli hazine okumaktır. Merhum Mehmet Rüştü Çolakoğlu bunu gördüğü için bu okulu yaptırmıştır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından okulun tanıtıldığı sinevizyon ve defile, makyaj şovla devam edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.