Çolakoğlu Lisesi’nin onarım protokolü imzalandı

Çolakoğlu Lisesi’nin onarım protokolü imzalandı

Gebze Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin onarım ve tadilat protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

 

Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde  Çolakoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılacak olan Gebze’deki Çolakoğlu  Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin onarım ve tadilat protokol imza töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın katıldı. Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy, “Çolakoğlu  Mesleki Teknik Anadolu Lisemizin onarım ve tadilatını yapmak üzere Çolakoğlu Şirketler Grubuyla yeni bir protokol imzaladık.

BÜTÜN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitime katkı veren Çolakoğlu’na ve diğer hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Eğitimde fiziki ortamlarımızın daha iyi bir noktaya taşınması adına yenileme çalışmaları Kocaeli’nde hızla devam ediyor. Bu noktada eğitimin daha üst noktalara taşınması adına çalışmalarımız büyük bir gayretle devam etmektedir. Eğitime katkı veren başta Çolakoğlu Grubu olmak üzere bütün hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından protokol imza töreni;  Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın tarafından imzalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.