Çok anlamlı turnuva

Çok anlamlı turnuva

Başiskele Yeniköyspor’un 15 Temmuz Anma Futbol Turnuvası, önceki gün yapıldı. U-11 yaş grubu oyuncularını katıldığı turnuvada 16 takım mücadele etti.

Başiskele Yeniköyspor Kulübü’nün düzenlediği turnuvada organizasyonu Kulübün Koordinatörü Ömer Faruk Uzuner yaptı. Yeniköyspor tesislerinde düzenlenen turnuvada maçlar bir günde tamamlandı. Çok büyük çekişmenin yaşandığı turnuvada skor ikinci plandaydı. 4 grupta oynanan maçların sonunda Kullarspor, şampiyonluğa ulaştı. Yahya Kaptanspor ikinci, Hisareynspor üçüncü, Gölcükspor da 4’üncü oldu.

16 TAKIM KATILDI

Bu yıl ilk kez düzenlenen, geleneksel olarak yapılması düşünülen turnuvada katılım 16 takım ile sınırlandırıldı. A Grubu’nda Gölcük Karadenizspor, Gölcük Şirinköyspor, Yahya Kaptanspor ve İhsaniyespor, B Grubu’nda Yeniköyspor, Doğantepespor, Gölcükspor ve Halıderespor, C Grubu’nda Yeşilovaspor, Yeni Kocaelispor, Hisareynspor ve Engin Öztonga Futbol Okulu, D Grubu’nda ise Kocaelispor, Gölcük Çiftlikspor, Kullarspor ve Harb-İşspor takımları mücadele etti.

15 TEMMUZ ANISINA

İki yıl önce yapılan 15 temmuz darbesinde şehit olan vatandaşlarımı anısına düzenlenen turnuvada 2007-2008 doğumlu minik futbolcular forma giydi. Bu turnuvanın amacı, minik sporculara 15 Temmuz darbesin unutturmamaktı. Yeniköyspor Koordinatörü Ömer Faruk Uzuner, “İsteseydik, daha çok takım da katılabilirdi. Biz sayıyı sınırlı tuttuk. Öncelikli bu anlamlı turnuvaya katılan tük kulüpleriniz, yöneticilerine, teknik adamlarına ve sporcularına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.