‘Çocuklarımız işsizlik yüzünden intihar ediyor’

‘Çocuklarımız işsizlik yüzünden intihar ediyor’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, partisinin düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız işsizlik yüzünden intihar ediyor.” dedi.

CHP Basın İlişkiler ve Kurumsal İletişim’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Tuncay Özkan önceki gün CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün düzenlediği mitinge katıldı. Çayırova Fatih Caddesi Miting alanında gerçekleşen mitinge CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, Muhip Kanko, Yeşim Akpınar, Ali Güneş, Sezer Nilgün Aydın, Zeynep Çiğdem Canbaz, İsmail Demir, , İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.  Mitingin açılış konuşmasını yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, mitinge katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

CHP KİMSESİZLERİN KİMSESİ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da bir konuşma yaparak, “24 Haziran seçimleri için, ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe çıkması için, Cumhuriyetimizi tek adamın hegemonyasına teslim etmemek için gece gündüz karış karış çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde insanlar oyumuz Muharrem İnce’ye, oyumuz CHP’ye diyor. Tabi ki bu karşılık bizi çok sevindiriyor. Daha önce ziyaret ettiğimiz kahvehanelerden biz gelince kaçanlar, el uzatmayanlar bile artık bizi dinliyor, oyumuz size, size güveniyoruz diyor. Çünkü CHP, cumhuriyetin kurucu partisi, çimentosu, kimsesizlerin kimsesi, kimin neye nerede ihtiyacı varsa ona koşan bir parti ve bizlerde bu partinin üyeleri, sizler de bu partiye gönül veren destek veren kardeşlerimizsiniz.” dedi.

NİYE ÇOCUKLARIMIZ İNTİHAR ETSİN?

Mitingde son olarak ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan konuşarak, “Söz ve karar sizde. Artık siz hepimizin önüne bir karar bırakacaksınız o karara gönülden razıyız. Çayırova’ya huzur için, adalet için ve barış için geldik. Çayırova’nın bu güzel enerjisini, adalet isteğini, barış isteğini ve umut isteğini Türkiye’ye yayacağız. Bu bereketli topraklarda huzur içinde yaşamak istiyoruz. İşsizlik yüzünden, atanamayan öğretmenler kendilerini balkondan atarak intihar ediyor. Niye çocuklarımız intihar etsin? Bu kentin AK Parti’ye oy veren kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Yapılan ayrımı sonlandırmak, imar rantına dur demek için sizden oy istiyoruz. Bize oy verin ki çocuklarımız intihar etmesin. Çocuklarımız için ne istiyorsak herkesin çocukları için istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Haber: Hanifi Surun

miting-(2).jpgmiting-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.