“Çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmalıyız”

“Çocuklara okuma alışkanlığını kazandırmalıyız”

 Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Çocuk Kitapları Haftası vesilesiyle düzenlenen Okur-Yazar Buluşması’na Oyuncu-Yazar...

 

Gebze Kaymakamlığı ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Çocuk Kitapları Haftası vesilesiyle düzenlenen Okur-Yazar Buluşması’na Oyuncu-Yazar Görkem Yeltan katıldı. Programda bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, “Çocuklara bu yaşta kitap okumayı özendirmeliyiz” dedi.

 

Kent Meydanı Kültür Merkezi Salonu’nda dün düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdüresi Tevhide Buğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdür İlyas Kırali, Gebze İlçe Gençlik Spor Müdür Mücahit Sak ve Gebze’de bulunan değişik okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdüresi Tevhide Buğan bir konuşma yaparak Çocuk Kitapları Haftası vesilesiyle böyle bir program düzenlediklerini söyledi. Ardından Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan bir konuşma yaparak, “Ne zaman kitap okuyan birini görsem imrenerek bakıyorum. Büyüklerimize bu alışkanlığı edindiremedik. Ancak geleceğimiz olan çocuklarımıza bu alışkanlığı edindirmeliyiz” dedi. Kaymakam Mehmet Arslan’ın ardından Oyunca-Yazar Görkem Yeltan yazdığı kitaplar hakkında öğrencilerle söyleşi yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.