‘Çocuklar okula mutlu gitmeli’

‘Çocuklar okula mutlu gitmeli’

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı okula mutlu göndermek istiyoruz.” dedi.

okul-(1).jpgokul-(2).jpgokul-(3).jpg

2018-2019 Eğitim-öğretim yılının başlaması vesilesiyle Gebze Koç Ortaokulu’nda dün bir tören düzenlendi.  Gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Koç Ortaokulu Müdürü İrfan Yılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törenin açılış konuşmasını Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptı. Doğan, “Bugün okullarda ilk ders zili çalacak. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken aynı zamanda ahlaklı birer insan olarak da yetiştiriyoruz. Bu yıl Gebze’de eğitim seviyesini yükselteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 
ÖĞRENCİLERİMİZDEN AZİM BEKLİYORUZ
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker bir konuşma yaptı. Başkan Köşker, “İyi okullarda okumak önemli. Bu yaşta hayaller oluşuyor. Lütfen bilişim yönünde meslekleri seçin. Gebze’de iş ve istihdam olanakları çok fazla. İstiyoruz ki Gebze’mizin çocukları iyi mesleklerde çalışsın. Biz de yatırımlarımızı bu yönde yaparak çocuklarımızın donanımlı olması için çalışıyoruz. İlçe milli eğitim müdürümüz, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile Gebze’de eksik ne varsa tespit ediyoruz. Yeni eğitim yılında da öğrencilerimizden azim bekliyoruz.” dedi. 
OLUMLU SONUÇLAR ALAMADIK
Programda son olarak ise Gebze Kaymakamı Mustafa Güler bir konuşma yaparak, “2018-2019 Eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu eğitim öğreti yılının sorunsuz olarak yaşarız. Güzel ve barılı bir eğitim yılı olur. Çocuklarımızı iyi insan olması için yetiştiriyoruz. Sorgulayacak, kendini ifade edecek ve kendi ayakları üzerinde duracak. Ezbere dayanan ve şıklara dayanan bir yapıda çok olumlu sonuçlar alamadık. Çözüm üreten sonuca odaklı insan yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımızı okula mutlu göndermek istiyoruz. Biz çocuklarımızı mesleğini seven ve vatandaşlarımızı mutlu edecek şekilde yetiştiriyoruz. Bütün öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılı Gebze’mize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.