Çocuklar anne ve babaları ile öğrenecekler

Çocuklar anne ve babaları ile öğrenecekler

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri’nin yaz dönemini kapsayan ‘Anne-Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesi Eylül ayı içinde Gebze’de başlıyor.

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan proje detaylarını paylaştı. Temmuz ve Kasım ayları içinde yapılacak olan sportif ve kültürel kurslarla ilgili açıklamalarda bulunan Köksal Turan, “Anne- Babamla Birlikte Öğreniyorum’ projesinin, gelecekte toplumumuzun temel taşı olacak. Aile bireylerinin sağlıklı bir aile ortamında yetişmesi, aile ve gençlerin dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde tanışıp kaynaşmaları ve bu vesile ile sosyal oyumun sağlanması, aile yapısının sağlam olduğu takdirde toplumda idari ve adli yönden huzurlu, ilmi yönden başarılı.” dedi.

ANNE VE BABA İLE ZAMAN GEÇİRİLECEK

500’e yakın bireyin bu projeden yaralanmasını bekliyoruz. Özellikle bağımlılıkla mücadele ve anne babası ayrılmış öğrencileri proje kapsamında çocuklarla birlikte anne babaları kurslara alarak, birlikte zaman geçirmelerini ve birlikte eğlenmelerini sağlayacağız. Kurslarla ilgili tüm ön çalışmalar ve hazırlıklar yapıldı.” diye konuştu. Eylül- Kasım ayları içinde Gebze Gençlik Merkezi’nde 10 farklı Atölye ile farklı alanlarda kursların açılacağını söyleyen Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ve anne babalarını katılımın ücretsiz olduğu kurslara katılmaları için davette bulundu. Projenin başlangıç tarihi 3 Eylül olarak belirlenirken, proje 1 Aralık’ta son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.