Civelek’ten partililere, ‘Teşkilat disiplinine uyun’

Civelek’ten partililere, ‘Teşkilat disiplinine uyun’

 AKP Gebze ilçe örgütünün 51’nci İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, partililere yerel seçimlerle...

 

AKP Gebze ilçe örgütünün 51’nci İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, partililere yerel seçimlerle ilgili olarak, “Seçimlerde teşkilat disiplinine göre hareket edin. Aramıza fitne fesat sokmak isteyenlere izin vermeyin” dedi. 

ÇİÇEK DİVAN BAŞKANI

Gebze Kent Kültür Merkezi’nde önceki akşam gerçekleşen 51’nci İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Mahalle başkanları, ilçe kadın gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. Toplantıda ilk olarak divan oluşturuldu. Divan başkanlığını Korkmaz Çiçek yaptığı toplantıda ilk olarak AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı bir konuşma yaptı.  

YENİ ÜYE VE ÜYE ZİYARETLERİ

Yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını ifade eden Kaflı, “İlçe teşkilatı olarak üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Üyelerimize ziyaretlerin yanı sıra yeni üye yapma çalışmalarımızda devam ediyor. Kocaeli’nde en fazla yeni üye yapan ilçeyiz. Gebze Kent Meydanı’ndaki Mısır ve Suriye halkı ile yapılan dayanışma etkinliğine katıldık” dedi. İlçe başkanının ardından Mahalle Başkanları adına Gaziler Mahallesi Başkanı Yetiş Akpınar, Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve Birim Başkanları adına Hüseyin Kurt birer konuşma yaparak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise yaptığı konuşmada seçim vaatlerinin büyük kısmını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kısa bir zamandan sonra tüm ilçe teşkilatımızla birlikte mahallelerde yapılan hizmetleri yerinde görmek adına bir gezi yapacağız. Gebze’nin 25 yıllık hayali olan Cuma Pazarı’nın kaldırılması çalışmalarında son aşamaya geldik. Altyapı ve üstyapıda büyük eksiklikleri giderdik. Belediye başkanlığı olarak tüm herkese kapımız sonuna kadar açık. Bir sorun olduğunda bizlerle direk iletişime geçip bu sorunu hemen halledelim” dedi. 

ÜNİVERSİTE KONUSU UZADI

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise yaptığı konuşmada açılması planlanan Gebze Üniversitesi konusunun uzadığını belirterek, “Yeni yasama döneminde ilk işimiz üniversitenin hayata geçirilmesi sağlamak olacak. Fatih Devlet Hastanesi ile olarak yeni yapılacak olan hastaneyi yapacak olan firma iflas etti. Yeniden ihale yapılacak. Yeni adliye sarayı için bu ay içersinde ihale tarihi alınacak. Gebze’nin ihtiyacı olan huzurevi için gerekli çalışmalara başladık” şeklinde konuştu. 

DİSİPLİNE UYUN UYARISI

Toplantında son olarak AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek bir konuşma yaparak partililerin teşkilat disiplinine uyarmalarını istedi. Yerel seçimlerde aday olma niyetinde olanların teşkilatlara zarar vermemesi gerektiğini ifade eden Civelek, “Aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere izin vermeyelim. İkide bir birileri çıkıp kamuoyu şöyle kamuoyu böyle diyor yönünde açıklamalar yapılıyor. Kamuoyu dediğiniz bir avuç sandıktan ibarettir” dedi. Toplantıya daha sonra basına kapalı olarak devam edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.