Civelek, ‘Görev verilirse aday olurum’

Civelek, ‘Görev verilirse aday olurum’

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün adının...

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün adının geçmesiyle ilgili olarak, “Genel merkezimiz ve başbakanımızın vereceği karara bağlıdır. Başbakanımız Nihat Beye, İbrahim Karaosmanoğlu veya bana aday ol dediğinde aday oluruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sırrı Paşa Konağı’nda önceki akşam düzenlen programa katılan AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bazı bakanların büyükşehirlere aday gösterilmesiyle ilgili olarak Mahmut Civelek, “Nihat Bey Kocaeli Büyükşehir belediyesi için daha öncede aday olmayacağını açıklamıştı. Teşkilat olarak bizim adayın kim olacağı yönünde bir sıkıntımız yok. Başbakanımızın verecği karar doğrultusunda Nihat Bey olur, İbrahim Karaosmanoğlu veya ben olurum verilecek görevden kaçmayız” dedi. 

SEÇİM TAKVİMİ AÇIKLANACAK

AKP Genel Merkezi’nde 19 ve 20 Eylül tarihlerinde il başkanları toplantısının yapılacağını ifade eden Civelek, “18 Eylül’de ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, 19 ve 20 Eylül’de de il başkanlarıyla genel başkanımız bir toplantı yapacak. Bu toplantılarda seçimlerde nasıl bir yol haritası izleneceği yönünde karar alınacak. Seçim takviminin açıklanması yönünde bir durum olacağını sanıyorum” diyen Civelek, Sefa Sirmen’e yönelik söylediği sözlerle ilgili olarak ise, “Şahısların kişiliğini söz söyleme gibi bir durumuz yok. Ancak siyasi olarak eleştiride bulunuruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.