Civelek, “Dualar CHP’yi kurtaramaz

Civelek, “Dualar CHP’yi kurtaramaz

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık basın toplantısını yaptı, kendisini eleştiren CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile milletvekili...

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık basın toplantısını yaptı, kendisini eleştiren CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ile milletvekili Haydar Akar’ı sert ifadelerle cevap verdi.

Akar ve Kuşkan’ın vicdansızsa eleştiriler yapmakla suçlayan Civelek, “Kentsel Dönüşüme, Rantsal Dönüşüm, 10 yılda ilimize bir çivi dahi çakılmadı diyen milletvekili acımasızca eleştirisi siyaseten ne kadar kör olduğunu ortaya koyuyor. İlimizde 10 yılda yapılanları Kocaeli Milletvekili nasıl olur da görmez.”dedi. Akar’ın ‘dualar onları kurtaramaz’ sözüne Civelek, “Bunlar dua eden milleti hiçe sayıyorlar. Biz milletimizin duası ile ayaktayız. Allah sizi de dua eden kullarından eylesin.” diye cevap verdi.

MAVİ BAYRAĞI DEVLET VERİYOR

Kent bayramlaşmasına katılmayan CHP İl Başkanı Kuşkan’ı yaptığı siyasi yorumlar nedeniyle eleştiren Civelek, “Yalçın Ağabey (Yalçın Kuşkan) benim için beceriksiz demiş, iyi de buna sevinmesi lazım. Ama ben, CHP İl Başkanı bizim için şans diyorum. Onlar orada olduğu müddetçe milletimiz AKP’yi daha çok iktidar yapacaktır.”dedi. TMMOB’u yürüyüş ve slogan atmanın yanı sıra proje üretmelerini öneren Civelek, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ı da saçma sapan siyaset yapmakla suçladı, “Mavi Bayraklı sahillerden su numunesi almış. Mavi Bayrağı veren AKP ilçe başkanlığı değil, devletin kurumlarıdır.”dedi.

DANIŞMA TOPLANTILARINA DEVAM

Civelek, CHP’lilerin ‘Su’ eleştirileri içinde şöyle konuştu: “İSU’ya hak etmediği eleştiriler yapılıyor. Her köyümüzde su akıyor. CHP’lilerin şov yaptığı Kalburcu Köyü’nde de depoda su azaldığında tankerlerle su verilmektedir. CHP’liler köyde su dağıtırken, çeşmelerinden su akıyordu. Bir-iki saatlik su kesintisini velveleye vermek çirkinliktir. Suyla çok uğraşmasınlar su onları çarpar.” Dedi. İlçelerde Danışma toplantılarının yanı sıra mahalle başkanları ile de toplantılar yaptıklarını açıklayan Civelek, Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısında seçim takviminin çıkacağını umduğunu söyledi, “Adaylığı kesin olan belediye başkanlarımız için aday başvurusu alınmayacak.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.