Civelek, “Cuma gününe kadar başvuru yapın”

Civelek, “Cuma gününe kadar başvuru yapın”

 AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında aday adaylarının isimlerinin duyurması için Cuma gününe kadar başvurularını...

 

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında aday adaylarının isimlerinin duyurması için Cuma gününe kadar başvurularını yapmasını istedi Antikkapı’da yapılacak temayülde Genel Başkan Yardımcısı   Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Diyarbakır Milletvekili Oya Eranat, İstanbul Milletvekili Bülent Turan, MKYK üyesi Haibe Özlem Çepni, Gençlik kollarından Erdem Açar görev yapacağını söyleyen Civelek, Büyükşehir için 1501, 12 ilçe için ise 1897 kişinin oy kullanacağını kaydetti.

  

1897 KİŞİ OY KULLANACAK

İlçelerde oy kullanacak teşkilat üyelerinin rakamını açıklayan Civelek, “Başiskele 160, Derince 130, Karamürsel 146, Darıca 133, İzmit 231, Körfez 156, Kandıra 194, Çayırova 121, Gebze 166, Dilovası. 119, Kartepe, 174, Gölcük 167 kişi oy kullanacak. Toplam 1897 teşkilat üyesi temayülde oy kullanacak”

 HIZLI ADAY ADAYI TANITIMI

 

Temayülde bir anket formu doldurulacağını söyleyen Civelek, “Formda Belediye başkanı başarılı buluyor muşunu? Halkla ilişkileri, teşkilatla ilişkilerini nasıl buluyorsunuz? Partiyi iyi temsil ediyor musunuz? Belediye başkanı yeniden aday gösterilsin mi? Başka birinin aday gösterilmesini istiyor musunuz? Soruları sorulacak. Adil bir yarış olmasını istiyoruz” dedi. Cuma akşamı ya da Cumartesi sabahı aday adayı tanıtım programı yapacaklarını ifade eden Civelek, bunun gerçekleşmesi halinde daha adil bir çalışma olacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.