Civelek; CHP her şeye karşı

Civelek; CHP her şeye karşı

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Makamında basın mensuplarıyla...

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Makamında basın mensuplarıyla buluşan il başkanı Mahmut Civelek'e ilimize neredeyse hiç gelmeyen milletvekili Muzaffer Baştopçu eşlik etti. Mecliste üç dönemi tamamlayan Muzaffer Baştopçu, partideki yöneticilere ağabeylik yapacağını paylaştı. Sefa Sirmen'in İzmit'e aday adaylığını değerlendiren Muzaffer Baştopçu, Yuvacık Barajı'ndaki yargı sürecine gönderme yaptı. 

 

BEN DE YARGILANDIM

Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkan aday adayı olmasını değerlendiren Muzaffer Baştopçu, Yuvacık Barajı'nda yaşanan süreci hatırlattı. Baştopçu, “Keşke beraat kararları Sefa Sirmen'in elinde olabilseydi ve arkadaşları cezaevinde olmasaydı. Bir belediye başkanı yargılanıyorsa ve hüküm giyiyorsa partinin üst yönetimi bir karara varır. Yargılanma önemli değil zamanında ben de yargılandım önemli olan yargılandıktan sonra beraat kararını alabilmektir” ifadelerine yer verdi.

 

BAŞARIYA OTOMOBİL

Körfez Belediye Başkanlığı'na adının geçtiği söylentilerine cevap veren Baştopçu, “Bu görevi yaptık artık belediye başkanlığı yapmayanlar görev yapacak” dedi.  Baştopçu'nun ardından il başkanı Mahmut Civelek, yeni eğitim dönemine başlayan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Civelek,  ayrıca LYS'de ilk yüze giren öğrencilere 24 Eylül, 1 Ekim ve 8 Ekim'de düzenlenecek törenlerle otomobil verileceğini müjdeledi.

 

 ALLAH ÇARPAR

Konuşmasının devamında MİA'yı eleştiren CHP'ye yüklenen Mahmut Civelek, “İzmit'te güzel bir şey kazandırıldığında mahkemeye koşan zihniyetle karşı karşıyayız. Çarşı her şeye karşı” diyerek topa tuttu. Öte yandan başkan Mahmut Civelek AKP Dilovası İlçe Teşkilatı'nda ilçenin hizmet alamadığını söyleyerek istifa eden ilçe kadın kolları yöneticisi Fatma Özcan'a “Dilovası'nın hizmet alamadığını söyleyen birini Allah çarpar” şeklinde cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.