Civelek, “Ben öyle bir şey demedim”

Civelek, “Ben öyle bir şey demedim”

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Gebze’deki bayramlaşma programının ardından gazetemizin sorularını yanıtladı. Mahmut Civelek, Başiskele’de...

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Gebze’deki bayramlaşma programının ardından gazetemizin sorularını yanıtladı. Mahmut Civelek, Başiskele’de söylediği sözlerine ilişkin olarak sorulan soru üzerine, “Ben öyle bir şey demedim. Başiskele’den ve büyükşehir’den aday adayı gelmedi dedim. 1 Kasım’a kadar herkes aday adayı olabilir. Özellikle bayanları bekliyoruz. Burada gördüğünüz gibi aday adaylarını çağırıp fotoğraf çektirdik. Aday adaylarına ve belediye başkanlarına dâhil herkese eşit mesafedeyiz. En önemli olan kamuoyu yoklamasıdır. Örneğin mevcut belediye başkanları kamuoyunda önde olmaları onların avantajıdır” dedi.

MUHALEFET BİZİ YIPRATIYOR

Sürekli birlik ve bütünlük mesajı vermesiyle ilgili olarak Civelek, “Gerek muhalefet olsun gerekse diğer bazı gruplar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Buna karşılık birlik ve bütünlük mesajlarını veriyoruz. Bu gün her zamankinden daha çok bu birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.