Civelek Ankara yolcusu

Civelek Ankara yolcusu

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 20 Ağustos Salı gününe ertelenen Ankara’daki il başkanları toplantısı için 19’unda Ankara’ya gidecek. 14...

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 20 Ağustos Salı gününe ertelenen Ankara’daki il başkanları toplantısı için 19’unda Ankara’ya gidecek.

 

14 Ağustos'ta yapılması planlanan AKP'nin il başkanları toplantısı, 20 Ağustos Salı günü saat 11.00'e ertelendi. 2014 Mart ayındaki yerel seçimler için sıkı bir çalışma içine giren AKP'nin bu toplantıda seçim takvimini açıklaması bekleniyor. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek de 19 Ağustos'ta toplantı için Ankara'ya gidecek. 81 il başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önemli bir toplantı yapacak. 

 

TALİMATLAR VERİLECEK

İl başkanı Mahmut Cvielek'ten aldığımız bilgilere göre; Başbakan Erdoğan'ın il başkanlarına seçim takvimiyle ilgili bazı talimatlar vermesi bekleniyor. AKP ilimizde yerel seçimlere mevcut belediye başkanlarıyla mı yoksa yeni adaylarla mı gidecek işte bu soruların cevabı Ankara'daki toplantıdan çıkacak. Civelek, toplantıdan alınan talimatlar doğrultusunda hareket edecek. 

 

BAŞKANLAR KATILACAK

20 Ağustos Salı günü yapılacak genişletilmiş il başkanları toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve il gençlik kolları başkanı Yusuf Akın katılacak. Daha şimdiden belediye başkanlığı için dirsek temaslarında bulunan AKP'liler, Ankara'dan gelen kararlara göre aday olacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.